Monday, February 17, 2014

Πρόσφατα Δελτία Τύπου Νέες Άδειες στα Μέλη του Συνδέσμου μας Οι πρώτες αναγνωρίσεις Επαγγελματικής Ι


Αρχική Ο Σύνδεσμος la casa del chef Σκοποί Διοικητικό Συμβούλιο – Επιτροπές Τα Μέλη Τριπλός Ποιοτικός Έλεγχος Νέα Δελτία Τύπου Συνεντεύξεις Άλλα εκπαιδευτικά άρθρα Συχνές Ερωτήσεις 10 Ερωτήσεις – 10 Απαντήσεις 15 Ερωτήσεις – 15 Απαντήσεις Επιλογή Κολλεγίου Άλλα Κολλέγια Αναγνώριση Αναγνώριση – Δελτία Τύπου Οδηγία 36/2005 – Οδηγός Χρήσης Κώδικας Εφαρμογής της 36/2005
Μετά την ψήφιση του Νόμου 4093|2012 (ΦΕΚ 222 Τεύχος Α ) και την πρόσφατη τροποποίησή του με τον Νόμο 4111|2013 (ΦΕΚ 18 Τεύχος Α ), επεκτείνεται la casa del chef η αναγνώριση των Ευρωπαϊκών la casa del chef Πτυχίων, που δίδονται la casa del chef και μετά από φοίτηση σε Ελληνικά la casa del chef Κολλέγια που συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά la casa del chef Πανεπιστήμια.
Με αυτούς τους Νόμους τροποποιείται το Π.Δ. 38|2010 la casa del chef και έτσι όλα τα Πανεπιστημιακά Πτυχία που εκδίδονται από Πανεπιστήμια χωρών της Ε.Ε. είναι πλέον επαγγελματικώς ισοδύναμα με εκείνα που δίδονται από Ελληνικά πανεπιστήμια ή ΤΕΙ. Δηλαδή οι κάτοχοι αυτών θα έχουν τα ίδια εργασιακά δικαιώματα με τους κατόχους ελληνικών πτυχίων.
Το Συμβούλιο Αναγνώρισης la casa del chef Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ) (ΦΕΚ 527/Τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ.-18.11.2012) είναι αρμόδιο για την εξέταση των αιτήσεων αναγνώρισης τόσο επαγγελματικών la casa del chef προσόντων όσο και επαγγελματικής ισοδυναμίας.
Ο ενδιαφερόμενος απόφοιτος καλείται να συμπληρώσει την σχετικη αίτηση αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας, να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (όπως ορίζονται στον σύνδεσμο: http://www.minedu.gov.gr/index.php/geniki-dieythynsi-eyropaikon-kai-diethnon-ekpaideytikon-thematon/dieythynsi-eyropaikis-enosis/tmima-d-anagnoriseos-epaggelmatikon-prosonton. html ) και να καταθέσει τον σχετικό φάκελο στο αρμόδιο Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ), το οποίο βρίσκεται στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. 151 80 στο Μαρούσι la casa del chef τηλ.: 210 3442485-3443163-3443168 / e-mail: srpq@minedu.gov.gr
Σημ. : Το πτυχίο σπουδών και η αναλυτική βαθμολογία υποβάλλονται σε φωτοαντίγραφα, τα οποία έχουν επικυρωθεί και μεταφρασθεί από το Βρετανικό Συμβούλιο (Πλ. Κολωνακίου 17 Τ.Κ. 10673 τηλ: 210 3692333), αντικαθιστώντας έτσι την απαίτηση να φέρουν την Σφραγίδα της Χάγης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους του Βρετανικού Συμβουλίου. la casa del chef
Οδηγός Χρήσης / 66 Ερωτήσεις-66 Απαντήσεις
Πρόσφατα Δελτία Τύπου Νέες Άδειες στα Μέλη του Συνδέσμου μας Οι πρώτες αναγνωρίσεις Επαγγελματικής Ισοδυναμίας σε αποφοίτους Ελληνικών Κολλεγίων Τα πτυχία των αποφοίτων των Κολλεγίων πλέον αναγνωρίζονται Ο Συνδέσμος Ελληνικών Κολλεγίων στην Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων 2013 ”Ανακαλύπτοντας την εκπαίδευση χωρίς σύνορα”
Αναγνώριση Πτυχίων Οι πρώτες αναγνωρίσεις la casa del chef Επαγγελματικής Ισοδυναμίας σε αποφοίτους Ελληνικών la casa del chef Κολλεγίων la casa del chef Τα πτυχία των αποφοίτων των Κολλεγίων la casa del chef πλέον αναγνωρίζονται Διαδικασία Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων και Επαγγελματικής Ισοδυναμίας Πανεπιστημιακών Πτυχίων μέσω φοίτησης σε Κολλέγιο Αναγνωρίζονται τα Ευρωπαϊκά la casa del chef BACHELOR, MASTER, PHD Αναγνωρίζονται οι τίτλοι σπουδών από τα Κολλέγια Κολλέγια – Ρύθμιση σημαντικών θεμάτων Ισότιμα πτυχία για Κολλέγια και ΑΕΙ Αναγνωρίζονται διδακτορικά και masters των Κολλεγίων Εξισώνονται οι τίτλοι Κολλεγίων με τα πτυχία ΑΕΙ Τα πτυχία Κολλεγίων “επαγγελματικά ισοδύναμα” με των ελληνικών πανεπιστημίων
Τελευταίες Συνεντεύξεις la casa del chef Συνέντευξη του Προέδρου la casa del chef του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων κυρίου Κωνσταντίνου Καρκανιά στον Ρ/Σ 9,84 – 29.08.2013 Τα Κολλέγια στην αυγή του 2013-2014 – Άρθρο του Κ.Καρκανιά στην εφημ. ”Αγγελιοφόρος της Κυριακής” και στην δημοσιογράφο κα Κοϊνά Πανεπιστημιακά (και με νόμο) τα bachelors la casa del chef που δίνουν τα Κολλέγια Σκληρός αγώνας δρόμου για Φροντιστήρια, ΙΕΚ, Κολλέγια Το μνημόνιο βγάζει στον αφρό τα Κολλέγια


No comments:

Post a Comment